Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa

Codecrew:n demosysteemi

Elä riko. rikottava development systeemi toisaalla.

Lippujen hinnat

Rekisteröityminen ja lippujen tilaaminen

Tilataksesi konepaikkoja sinun tulee rekisteröityä lippukauppaan. Rekisteröitymisvaiheessa teet käyttäjätunnuksen ja tilaat haluamasi määrän konepaikkoja.

Maksaminen

Kun halutut tuotteet on valittu näytetään yhteenveto luodusta laskusta. Voit maksaa tuotteet välittömästi verkkomaksulla valitsemalla oman pankkisi. Vahvistettuasi verkkomaksun, lippukauppa saa vahvistuksen maksusta ja pääset välittömästi varaamaan paikkoja. Jos peruutat verkkomaksun, voit yrittää verkkomaksua uudelleen tarkastelemalla omia laskujasi.

Maksuja ei palauteta ilman erittäin hyvää syytä (esimerkiksi sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan).

Paikkojen varaaminen

Kun olet maksanut tuotteet ja maksu on kirjattu pääset varaamaan paikkoja. Varattuasi haluamasi paikat voit jakaa paikkakoodit ryhmäsi jäsenille jolloin he voivat liittää konepaikan omaan tunnukseensa. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia paikkavarauksiin.

Lippujen lunastaminen

Kaikilla tapahtumaan saapuvilla tulee olla käyttäjätunnus järjestelmässä. Nopeutat tapahtumaan saapumistasi huomattavasti kun luot itsellesi tunnuksen järjestelmään ja liität tunnukseesi kuvan "Omat tiedot" sivulla. Tällöin voimme mahdollisuuksien mukaan tulostaa korttisi etukäteen ja vältät pahimman jonotuksen!. Muistathan liittää myös hankkimasi paikat omaan käyttäjätunnukseesi. Kun olet täyttänyt tietosi järjestelmään, tulosta tilauksesi mukaiset viivakoodit ja ota ne mukaan tapahtumaan. 

Tavalliset konepaikat, pro-konepaikat ja pelaajalippu

Tapahtumassa on tarjolla sekä tavallisia 80cm leveitä konepaikkoja että myös rajattu määrä normaaleista konepaikoista poikkeavia pro-konepaikkoja.

Pro-konepaikoilla pääsee nauttimaan suuremmasta tilasta, sillä konepaikan leveys on 100cm ja lisäksi paikat on jaoteltu viiden konepaikan riveihin. Pro-konepaikkojen käytävävälit ovat myös leveämmät.

Mikäli aiot osallistua ilman konepaikkaa ns. NON-BYOC -turnauksiin, Tekken Tag Tournament 2 tai StarCraft II: HOTS, tarvitset tavallisen kävijälipun sijasta pelaajalipun.

Kysymykset

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin liittyen tapahtuman konepaikkoihin tai lippukauppaan, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info [at] codecrew.fi.